تاریخ انتشار : شنبه 24 آبان 1399 - 10:45
کد خبر : 78767

شهرستان رشت دارای ۱۱۱ اثر تاریخی است

شهرستان رشت دارای ۱۱۱ اثر تاریخی است

رشت-جارستان – ایرنا- فرماندار شهرستان رشت با تاکید بر ضرورت توجه به حفظ بافت های تاریخی گفت: هم اکنون ۱۱۱ اثر تاریخی در این شهرستان داریم. علی فتح اللهی روز شنبه در جلسه بررسی مسایل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رشت در فرمانداری با اشاره به پتانسیل های خوب و قابل توجه در حوزه

رشت-جارستان – ایرنا- فرماندار شهرستان رشت با تاکید بر ضرورت توجه به حفظ بافت های تاریخی گفت: هم اکنون ۱۱۱ اثر تاریخی در این شهرستان داریم.

علی فتح اللهی روز شنبه در جلسه بررسی مسایل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رشت در فرمانداری با اشاره به پتانسیل های خوب و قابل توجه در حوزه گردشگری شهرستان اظهار داشت: اگر به این مهم خوب پرداخته و رسیدگی شود می تواند پاسخگوی بخش عمده ای از بیکاری باشد.

وی با بیان اینکه مراکز گردشگری بنا به دلایل مختلف از جمله شیوع ویروس کرونا دچار مشکلات اقتصادی شدند، افزود: کرونا ضمن اینکه به کل فعالیت های اقتصادی و اجتماعی ضربه وارد کرد در بخش گردشگری بیشترین آثار تخریبی را نشان می دهد.

فرماندار شهرستان رشت خاطر نشان کرد: در ارتباط با استفاده از تسهیلات ناشی از احیاء بافت های فرسوده، آثار تاریخی خوبی در شهرستان رشت داریم که افراد می توانند از آن استفاده کنند.

وی با اشاره به عدم وجود تابلوهای اختصاصی گردشگری برای راهنمایی مسافران در برخی مناطق خاطر نشان کرد: تابلوهایی باید در سطح شهرستان رشت نصب شود تا مسافران را به سمت فضاهای گردشگری و آثار تاریخی سوق دهد.

فتح اللهی در ادامه به توانمندی های حوزه صنایع دستی شهرستان رشت و فعالیت حدود هشت هزار هنرمند در این عرصه اشاره و خاطر نشان کرد: ضروریست تا بازارچه های دائمی عرضه تولیدات صنایع دستی در این شهرستان راه اندازی شود.

وی با بیان اینکه از توان تولید در عرصه های مختلف صنایع دستی در شهرستان رشت برخوردار هستیم، اضافه کرد:  باید با تشکیل کارگروه و راه اندازی بازارچه هایی بتوانیم زمینه فعالیت بیشتر هنرمندان در این عرصه را فراهم کنیم.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه بیان داشت: میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را باید با نگاه اقتصادی و ایجاد اشتغال رونق بیشتری دهیم.

محمدرضا احمدی سراوانی اظهار داشت: هر میزان در حوزه صنایع دستی و مشاغل خانگی تلاش شود در اشتغالزایی و کسب درآمد کمک کرده ایم لذا حتما باید بازارچه دائمی عرضه محصولات صنایع دستی را داشته باشیم. 

وی با اشاره به ظرفیت های گردشگری شهرک تاریخی ماسوله خاطر نشان کرد: موانع مربوط به ثبت جهانی شهرک تاریخی ماسوله رفع شود.

یکی دیگر از نمایندگان مردم شهرستان رشت در مجلس شواری اسلامی نیز با اشاره به اهمیت گردشگری به عنوان یک صنعت  گفت: این صنعت در برخی از استان های کشور بر اساس نوع آب و هوا از جمله گیلان صنعت مهمی است.

جبار کوچکی نژاد با اشاره به نقش مهم صنعت گردشگری در رونق اشتغالزایی افزود: در مجلس دهم بسیار تلاش کردیم تا سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را تبدیل به وزارتخانه کنیم.

وی کل اعتبارات وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سال جاری را حدود یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان عنوان و تصریح کرد: از این میزان حدود ۵۳۰ میلیارد تومان مربوط به فصل اول حقوق و بقیه برای سایر موارد است.

وی با بیان اینکه دولت تاکنون شرح وظایف وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را به مجلس ارایه نداده است، خاطرنشان کرد: بر اساس شرح وظایف می توانیم دستگاه های دیگر را مجاب به کمک به این وزارتخانه کنیم.

کوچکی نژاد بیان داشت: در افق ۱۴۰۰ قرار بود به ۲۰ میلیون گردشگر خارجی برسیم اما اکنون به حدود پنج میلیون گردشگر خارجی رسیده ایم که در این بین استان گیلان کمترین گردشگر خارجی را دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.